Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin.  

Het vereist deskundige hulp op maat waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Natuurlijk bent u niet verplicht een makelaar in te schakelen. Maar Sterk Makelaardij levert zijn geld op, heeft de kennis, kent de weg en heeft de juiste middelen tot zijn beschikking.
Hij bezoekt de woning om de bouwkundige/technische staat vast te stellen en de verkoopwaarde te bepalen. Samen met u worden uw uitgangspunten, de te volgen verkoopprocedure en de vraagprijs vastgesteld. 
De woning wordt geregistreerd in het computersysteem van de NVM, gepubliceerd op Funda en optimaal gepresenteerd. Bezichtigingen worden georganiseerd, het nodige papierwerk wordt afgehandeld en onderhandelingen worden in overleg met u verzorgd. Vooral dat laatste is een taak voor de makelaar. Hij is ervaren en beheerst tot in de puntjes de techniek van het onderhandelen, zodat u de beste prijs krijgt voor uw huis.
 
In de huidige markt is de keuze van een makelaar mede bepalend voor het succes, of het nu om een verkoop, een aankoop of een taxatie gaat. Sterk Makelaardij is een jong bedrijf maar met oude bekende gezichten. Wat is ons onderscheidend vermogen?

- De zekerheid van ‘s lands grootste makelaarsorganisatie NVM   
                 
- Full-service makelaardij

- Indien gewenst een bezoek van een verkoopstyliste                

- Via de NVM gebruiken maken van een juridische vraagbaak

- Gratis zoekersbestand

- Korte communicatielijnen

- Vaste kontaktpersonen

- Persoonlijke benadering
 

Kortom, met Sterk makelaardij woont u zeker goed.