Mijn favorieten

Onze medewerkers

Sterk Makelaardij

Mijn naam is Willem Sterk en ik ben sinds juni 1993 beëdigd makelaar o.z./taxateur.
Na mijn opleiding te hebben gehad in Rotterdam, ben ik sinds 1997 werkzaam in het Drechtsteden gebied. Met als huidige uitvalbasis, de Anjerstraat 5 te Papendrecht.
Ik heb een groot aantal jaren bij de gemeente Rotterdam gewerkt en heb mij daar intensief bezig gehouden met de stadsvernieuwing die in de jaren ‘80 en ‘90 speelde. Mijn speerpunt was het ontwikkelen van bedrijfsruimten in nieuwbouw- en renovatiecomplexen. Ook het verplaatsen van ondernemers die in deze locaties waren gehuisvest, behoorde tot mijn werkzaamheden.
Na wat omzwervingen ben ik bij een gerenommeerd makelaarskantoor gaan werken. Ik heb daar mijn opleiding gevolgd en dat heeft uiteindelijk in juni 1993 tot mijn beëdiging bij de Rechtbank te Rotterdam als makelaar/taxateur geresulteerd. Ik ben sinds 1997 werkzaam geweest als kantoordirecteur bij een collega makelaar en heb sinds 2002 mijn eigen bedrijf gehad.
Sinds 2007 werk ik samen met Joke Sterk-Drop en vanaf 1 september 2009 zijn we samen vanuit huis gaan werken in ons eigen bedrijf.
Leuk dat u met mij kennis wil maken! Ik zal even in het kort vertellen wie ik ben.
In mijn jonge jaren heb ik 20 jaar bij Unilever gewerkt. Ik ben daar begonnen als telefoniste/telexiste. Toen ik er na 20 jaar weg ben gegaan was ik hoofd van de Bezoekers- en Reisafdeling. Een afdeling met 7 mensen waar we alles aan zakenreizen deden en wat daar mee samen hangt zoals visa aanvragen, vluchten boeken, hotels reserveren etc. Ik heb er heel veel geleerd en een heel plezierige tijd gehad. Ik ben daarna een tijdje moeder geweest, maar bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en ben na vier jaar weer parttime gaan werken. In 2001 ben ik in de makelaardij gaan werken in mijn toenmalige woonplaats Vlaardingen. In 2007 ben ik bij AGC Geskus gaan werken in Dordrecht waar ik, evenals in mijn vorige baan, zowel in de binnendienst als ook in de buitendienst heb gewerkt en wat altijd heel goed bevallen is. Sinds september 2009 ben ik met mijn man Willem Sterk, Sterk makelaardij begonnen wat natuurlijk in deze tijd een hele uitdaging is. Het is wel heel erg leuk om nu samen te werken en dit bedrijf te laten groeien tot datgene wat wij bedacht hebben. Dit is tot nu toe de grootste uitdaging maar wel een waar ik met alle plezier mijn schouders onder zet.