Mijn favorieten

Kantoor

Wie zijn we

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij zijn Willem Sterk en Joke Sterk-Drop. Wonend en werkend in en vanuit Papendrecht. Willem heeft zijn sporen verdiend in de makelaardij, beëdigd in 1993 als makelaar in onroerende goederen en sindsdien als makelaar in Papendrecht. Hij is ter zake kundig als het gaat om aankoop, verkoop en weet heel goed wat een huis waard is. Een goede taxateur, met een scherp oog voor detail. Joke werkt sinds 2000 in de makelaardij. Eerst in de binnendienst en later ook in de buitendienst, nu toch vooral als eerste aanspreekpunt op kantoor, maar met kennis van zaken.
Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw en taxaties van verschillende aard.

Als lid van de brancheorganisatie NVM worden we gesteund door een professionele club van deskundigen op juridisch, commercieel en ook op educatief gebied. Mede dankzij de verplichte bijscholing van de NVM blijft de vakkennis op het hoogst mogelijk peil en dat is in het belang van onze cliënten.

Wat willen we
 
We willen ons onderscheiden in de markt. Een markt die  aantrekt en steeds meer mensen weer naar de toekomst doet kijken. Waarbij kwaliteit en dienstverlening alsmede integriteit en betrokkenheid voorop staan. En kwaliteit willen we leveren in de vorm van goed en gedegen werk afleveren. Persoonlijke benadering en behandeling geven aan onze opdrachtgevers. Nieuwe wegen onderzoeken om uw pand onder de aandacht te brengen. Ook op het gebied van aankoop een stuk meerwaarde leveren zodat u met uw nieuw aan te schaffen woning achteraf geen valkuilen aantreft.
 
Wat is onze missie
Onze missie is een goed en gedegen bedrijf zijn waarin de klant centraal staat, en dit niet alleen met woorden maar ook met daden. Afspraken nakomen, een aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Het hele, vaak emotionele, traject van het aankopen of verkopen van een huis begeleiden van A tot Z. 

Sterk Makelaardij

Kantoor Vestiging Sterk Makelaardij

Adresgegevens

Anjerstraat 5
3353 AB Papendrecht
KvK nummer: 24469909