Mijn favorieten

Hypotheken

Voor het juiste hypotheekadvies werken wij samen met diverse tussenpersonen. Zij hebben allemaal hun eigen manier van werken en samen met u kijken wij waar u zich het prettigst bij voelt. Net als bij het verkopen/kopen van een woning, gaat het ook hier om het goede gevoel. Vraag ons dus naar de mogelijkheden en wij zullen samen met u zeker een gedegen keus kunnen maken. 

Maar wat bepaalt de hoogte van een maximale hypotheek?

Om ervoor te zorgen dat u verantwoord leent, is er een grens aan de hoogte van de hypotheek die u kunt krijgen. Een hypotheek moet ten slotte betaalbaar blijven en u niet belemmeren bij andere dingen die u belangrijk vindt in het leven.

Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerde tussenpersonen, die stuk voor stuk hun sporen in de financiele wereld hebben verdient. Uiteraard zijn deze geklificeerde mensen voorzien van de benodigde diploma's die garant staan voor een gedegen stuk werk.

Om uw maximale en dus verantwoorde hypotheekbedrag te bepalen, hanteren onze tussenpersonen de Gedragscode Hypothecaire Financieringen. Deze gedragscode moet voorkomen dat u een hypotheek afsluit die te hoog is voor uw inkomen waardoor u in de problemen zou kunnen komen.

Uw maximale hypotheekbedrag wordt onder andere bepaald door:

- De hoogte van uw inkomen en dat van uw partner
- Continuiteit van het inkomen
- Hoogte van andere financiele verplichtingen zoals leningen of alimentatie
- Hoogte van de actuele rente
- Leeftijd 

Advies op maat

Omdat iedereen verschillend is, kijken de met ons samenwerkende tussenpersonen niet alleen naar bovenstaande criteria. Zij nemen ook uw persoonlijke situatie, wensen en levensstijl mee in hun advies. Zo heeft u de zekerheid dat u met een advies van de met ons samenwerkende tussenpersonen altijd verantwoord leent en later niet in de problemen komt.